Radzyń Podlaski: Bursztyn wspierał najlepszych kucharzy

  • 12.03.2018, 09:54
  • Słowo Podlasia | Polub nas na Facebooku
Radzyń Podlaski: Bursztyn wspierał najlepszych kucharzy
Pod koniec lutego w Warszawie odbył się prestiżowy konkurs, w którym swoje umiejętności prezentowali najbardziej uznani szefowie kuchni w Polsce. Partnerem przedsięwzięcia był Bursztyn - ser długodojrzewający produkowany przez Spomlek.

– Mistrzowskie działania najlepszych kucharzy doskonale komponują się z naszymi Skarbami Serowara. Udział w takich imprezach jak konkurs Bocuse d`Or, to dla nas prestiż, ale przede wszystkim kreowanie wizerunku naszych doskonałych serów długodojrzewających.  Dzięki temu konsumenci wielu dobrych restauracji znajdą w menu nasze Skarby Serowara – informuje Emilia Pożarowszczyk, kierownik działu marketingu i PR Mleczarni Spomlek.

Cały artykuł przeczytacie w najnowszym numerze i e-wydaniu Słowa Podlasia, 13 marca

(joan)

Słowo Podlasia | Polub nas na Facebooku
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

 

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Słowo Podlasia. Grupa Wydawnicza SŁOWO sp z o.o. z siedzibą w mieście stołecznym Warszawa (ul. Chocimska 3A, 00-791) jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe