Stanowiska obsadzone

• 25.12.2018, 18:19 (aktualizacja 28.12.2018 09:49)
  • ach
Stanowiska obsadzone
Michał Litwiniuk, 24 grudnia, wybrał rzecznika prasowego i dyrektora gabinetu prezydenta, wiadomość została umieszczona w Biuletynie Informacji Publicznej.

Wojciech Sosnowski został wybrany na specjalistę ds. obsługi gabinetu prezydenta. Młody politolog od 2008 r. jest radnym miasta. Należy do Platformy Obywatelskiej. Pochodzi z Białej Podlaskiej.

Natomiast, mieszkająca w Leśnej Podlaskiej Gabriela Kuc-Stefaniuk została główną specjalistką ds. komunikacji społecznej. Wcześniej była związana ze Stowarzyszeniem Przez Pryzmat. Prezydent Michał Litwiniuk swoje decyzje uzasadnia tym, iż obydwie osoby wykazały się bardzo dobrą znajomością zagadnień merytorycznych związanych z ich stanowiskami.

ach
Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Słowo Podlasia. Grupa Wydawnicza SŁOWO sp z o.o. z siedzibą w mieście stołecznym Warszawa (ul. Chocimska 3A, 00-791) jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe