Anna Korzeniewska

  • 05.07.2019, 14:31 (aktualizacja 08.07.2019, 17:34)
  • (ew)
Anna Korzeniewska
Anna Korzeniewska z Zańkowa startuje w kategorii "Najlepsza w kulinariach". Od 20 lat zajmuje się pieczeniem sękaczy.

– Zajęłam się tym przez przypadek, chciałam pomóc sąsiadce. Piekłyśmy razem przez kilka lat. Poznałam recepturę i starodawną metodę wypieku. Jestem dumna, że mogę kontynuować przekazaną tradycję. Co prawda każdy sękacz jest indywidualny, ponieważ podczas wypieku struktura układa się w wyjątkowy sposób. Używam naturalnych produktów, które są sekretem smaku i jakości. Podstawą są świeże jaja, minimum czterdzieści sztuk oraz prawdziwe masło. Największą pochwałą dla czasochłonnej pracy przy ogniu  jest zadowolenie smakoszy. Grono klientów, które kosztuje słodyczy i wraca ponownie, jest dla mnie inspiracją do dalszego działania - mówi gospodyni.

W wolnej chwili w ramach relaksu pani Anna preferuje aktywne spędzanie czasu, głównie bieganie i fitness. 

Aby zagłosować na Annę Korzeniewską należy wyciąć kupon z aktualnego numeru Słowa Podlasia lub wysłać SMS o treści SGK.4 na numer 7248 (Koszt 2,46 zł z VAT za SMS)

(ew)
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Słowo Podlasia. Grupa Wydawnicza SŁOWO sp z o.o. z siedzibą w mieście stołecznym Warszawa (Domaniewska 17/19/133, 02-672) jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.

Pozostałe