Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
wtorek, 16 grudnia 2025 06:57
Reklama
Reklama

Radzyń Podlaski: Bursztyn wspierał najlepszych kucharzy

Pod koniec lutego w Warszawie odbył się prestiżowy konkurs, w którym swoje umiejętności prezentowali najbardziej uznani szefowie kuchni w Polsce. Partnerem przedsięwzięcia był Bursztyn - ser długodojrzewający produkowany przez Spomlek.
Radzyń Podlaski: Bursztyn wspierał najlepszych kucharzy

– Mistrzowskie działania najlepszych kucharzy doskonale komponują się z naszymi Skarbami Serowara. Udział w takich imprezach jak konkurs Bocuse d`Or, to dla nas prestiż, ale przede wszystkim kreowanie wizerunku naszych doskonałych serów długodojrzewających.  Dzięki temu konsumenci wielu dobrych restauracji znajdą w menu nasze Skarby Serowara – informuje Emilia Pożarowszczyk, kierownik działu marketingu i PR Mleczarni Spomlek.

Cały artykuł przeczytacie w najnowszym numerze i e-wydaniu Słowa Podlasia, 13 marca

(joan)


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

PRZECZYTAJ RÓWNIEŻ
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama